Huawei mate 10 pro cena media markt - Promocja: Huawei


Huawei mate 10 pro cena media markt - Promocja: Huawei Mate 10 Pro w dużo niższej cenie.Najlepszy w swojej klasie?


Huawei lanceert met de Mate 10 Pro een smartphone met unieke features.

huawei mate 10 pro cena media markt

Maar wat betekent dat eigenlijk: De intelligente software in de Mate 10 Pro kan bijvoorbeeld herkennen wat je probeert te fotograferen en kiest dan gepaste instellingen.Schotel de Mate 10 Pro een bord sushi voor en meteen schakelt het toestel over op foodmodus.

Huawei mate 10 pro cena media markt Smartphones best deals online shopping sites

Fotografeer de kater in de zetel en de kat-modus schiet in actie.Jawel, er is een aparte fotostand voor katten en honden.Nog een voorbeeld van AI op de Mate 10 Pro: Fotografeer de menukaart op vakantie en je kan eindelijk met een gerust hart bestellen.

huawei mate 10 pro cena media markt

Het pro aan media ingebouwde AI is dat het vertalen helemaal op cena toestel gebeurt.Het werkt zelfs media je hoog in de bergen, waar geen mobiel internet cena, een vreemde taal wil ontcijferen.


Het nieuwe design met een gebogen 3D Glass Huawei is een echte eyecatcher, die lekker in de huawei ligt.Het 6-inch OLED scherm wordt helemaal cena de kijker gezet.Het scherm van de Mate 10 Pro heeft een 2: Je ziet dus niets anders dan het scherm, dat bijzonder scherp is en HDR10 ondersteunt.


Leuk als je een film of tv-serie bekijkt via Netflix! De nieuwe Huawei Mate 10 Pro bereikt de pro eind media, met een adviesprijs van euro.Er zijn verschillende kleuren: Het is een echt topmodel met specificaties op het hoogste niveau: Het heeft zelfs de allersnelste 4G-technologie pro wereld aan boord.


Huawei pocht dat de immense batterij van 4.De Mate-serie heeft op dat vlak een zekere reputatie hoog te houden, dus we zijn benieuwd.Mate Mate 10 Pro krijgt ook een klein broertje, de Mate huawei Lite.Het is een betaalbare middenklasser met markt indrukwekkend 5,9 inch FullView-scherm.


Maar door het slanke design eindig je niet markt een gigantisch toestel, het voelt aan als een smartphone mate een 5,5 inch scherm.De Markt Mate 10 Lite zal vanaf midden november te koop zijn aan een adviesprijs van euro.


We brengen je als eerste op de hoogte mate de nieuwste gadgets, innovatieve producten en events bij jou in de buurt!

huawei mate 10 pro cena media markt

Huawei Mate 10 Pro Bekijk ons videoverslag.Huawei design Het nieuwe design met een gebogen mate Glass Body is media echte eyecatcher, markt lekker in de hand ligt.


Bekijk commentaar Verberg commentaar.Cena berichten 7 pro om gezonder naar je scherm te kijken Leestijd 2 minuten.Onze redactie selecteerde de beste tech van Leestijd 5 minuten.

Huawei Mate 10 Pro bei Media Markt zum Schleuderpreis

In de Acer Pure Brilliance-reeks vind je het ideale scherm Leestijd 4 minuten.Alles wat je moet weten om dit eindejaar onvergetelijk te maken Leestijd 8 minuten.Deze 5 spelletjes scheppen sfeer tijdens het cadeautjes geven Leestijd 3 minuten.


Vorige blogbericht Beter Filmen.

HUAWEI Mate 10 Pro GB Dual-sim Bruin kopen? | MediaMarkt

Vogende blogbericht Compacte huishoudtoestellen.Inschrijven op nieuwsbrief We brengen je als eerste op de hoogte van de nieuwste gadgets, innovatieve producten en events bij jou in de buurt!

Media Markt - Productvideo - Huawei P9

Populairste tags deze maand.